Book din overnatning på Zleep Hotel Ishøj

(beliggende under 5 minutters kørsel fra klub Swingland)


For at opnå speciel rabat

Husk ved bestilling at opgive

Firmanummer: 29520674

 

 Tlf. 70 235 635

 

 

Ved online booking tryk på specialpriser og Indtast firmanummer 

 

Zleep Hotel Ishøj byder indenfor til en overnatning på et af vores 42 flotte store værelser, som fordeler sig på 3 etager.

 

Hotelværelserne

 

Zleep Hotel Ishøj ligger højt placeret på 6. 8. og 9. etage i Ishøj Bycenter og gæster på hotellet kan nyde en flot udsigt ind mod København eller ud over vandet mod Køgebugt. Trafikstøjen er minimal.
Hotellet er stilrent indrettet i et lyst og moderne skandinavisk design og værelserne rummer kvalitetssenge, gode dyner, et arbejdsbord, et privat badeværelse, internationalt TV og mulighed for trådløst netværk.

Atmosfæren er hyggelig og holdt i vores genkendelige Zleep farver, rød, gul og sort. Vi byder indenfor i vores hyggelige morgenmadsrestaurant og afslapningsområde, hvor dagens udfoldelser kan fordøjes med en lille snack eller forfriskning fra vores snackautomat (lokaliseret på 8. etage). Der er desuden TV med danske såvel som internationale kanaler.

 

Morgenmad består af en skandinavisk buffet med friskbagt brød, pålæg, ost, marmelade, honning, yoghurt, og morgenmadsprodukter. Til at slukke tørsten, kan der drikkes friskbrygget kaffe, the, kakao samt vand og juice. Morgenmaden kan indtages i vores morgenmadsrestaurant.

 

Åbningstiderne for morgenmad er:
Mandag til Fredag: 06.30-11.00
Lørdag & Søndag: 07.30-11.00

 

Receptionen er åben:
Mandag til Fredag: 06.00-20.00
Lørdag og Søndag: 07.00-14.00

 

Tæt ved Arken kunstmuseum, strand og kun 15 minutter fra København city

 

Zleep Hotel Ishøj ligger centralt placeret med mange indkøbsmuligheder i samme bygning. Der er S-tog station i centeret og det tager blot 15 minutter at komme til Hovedbanegården og TIVOLI i København. Ligeledes ligger der en dejlig og uforstyrret strand blot 3 km. fra hotellet og Arken, museet for moderne kunst er også blot 3 km. fra Zleep Hotel Ishøj. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder ved hotellet.

 

Vi tilbyder værelser til den forretningsrejsende såvel som den almindelige turist eller familie. Dyr er ligeledes velkomne for DKK +100,-. Vi har både ryger og ikkeryger værelser – alle sammen med rigtig god plads og med plads til op mod 5 personer på et værelse.

 

Du kan booke din billige overnatning på et af vores hotelværelser på Zleep Hotel Ishøj HER.