Handelsbetingelser


Ved oprettelse af abonnement eller ved køb af ydelser på swingland.dk, accepterer du nedenstående handelsbetingelser.
De generelle betingelser, som du accepterede i forbindelse med oprettelse af din profil, gælder sideløbende med disse handelsbetingelser.

 

AFTALEINDGÅELSEN OG KVITTERING
Når du handler på sitet, indgår du aftalen med Sl2 IVS, Baldersbækvej 22 1 sal, 2635 Ishøj, CVR-nr. 39454947, telefonnr. +45 60818283. Mail support@swingland.dk
Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering på e-mail. Denne kvittering er dit bevis for dit køb, og fungerer som dokumentation for den indgåede aftale.
 

FORTRYDELSESRET
Ved køb af et abonnement får du direkte adgang til ellers lukkede områder på sitet, hvorfor køb af abonnementer ikke er omfattet af reglerne om fortrydelsesret. I henhold til forbrugeraftaleloven gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse/betalingen. Du accepterer derfor med godkendelsen af disse handelsbetingelser, at du ikke kan gøre brug af fortrydelsesretten.
 

POINT
Point kan bruges til at købe opmærksomhedsprodukter.
Det er muligt at få refunderet købte point ved at kontakte supporten.
Point tildelt i forbindelse med brug af hjemmeside refunderes ikke.
Nedlagte/slettede profiler kan ikke rejse krav om godtgørelse af point.
 

SIKKERHED
Når du handler hos os, håndteres din betaling gennem vores indløsere, og vi håndterer således ikke dine kortoplysninger direkte. For at sikre dine kortoplysninger bedst muligt, foregår al kommunikation mellem din computer/browser og sitet krypteret over HTTPS/SSL.
 

ÆNDRINGER
Sitet forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre disse betingelser, og du er indforstået med at være omfattet af sådanne ændringer. Du vil modtage besked om ændringerne af betingelserne på e-mail.
 

KLAGE
Hvis der opstår en situation, hvor ydelsen ikke lever op til din forventning, bedes du kontakte sitet med henblik på at forsøge at finde en hensigtsmæssig løsning.
Skulle det mod forventning ikke lykkes at finde en hensigtsmæssig løsning, har du mulighed for at klage over sitet.
Klager kan indgives til:
Forbrugerklagenævnethttp://www.forbrug.dk/klagemuligheder/klager-over-koeb-i-danmark/saadan-starter-du-en-klagesag/

 

Dette website er ejet og drevet af

SL2 IVS CVR-nummer: 39454947
Swingland Baldersbækvej 22, 1 sal 2635 Ishøj Telefon: +45 60818283
E-mail: support@swingland.dk